Назад  |   Начало  »  SMITH

SMITH

SMITH

Учените и сътрудниците на японската марка SMITH дълги години изучават и изследват звуковите вълни, които излъчват рибите във водата, и едва след години на упорита работа, японците представиха своя шедьовър на света.

Продукцията на Смит включва производство на уникални воблери, въртящи блесни, клатушки и цикади. Множеството експерименти и измервания постигат абсолютно всичко необходимо за примамките: уникална балансировка, невероятно богата гама от цветове, прецизност в размера, теглото и формата на воблерите и блесните. Съвършено е проектиран броят на необходимите капсули във вътрешността на воблерите, тяхното утежнение и баланс, траекторията им на потъване във водата и трептенията при пропадане на потъващите модели. Същевременно много важно е и постигането на завидна дистанция при замятане на примамката и т.н. И всичко това е създадено, за да е ефективно за риболовците при надхитрянето с хищните риби.

 


Японските воблери на компанията SMITH отдавна се радват на заслужена популярност и са лидер в продажбите в риболовната индустрия в целият свят. И тук не става въпрос за сложни нанотехнологии или супер автоматизирани системи, които ще ловят рибите сами. Технолозите на SMITH използват волфрамови топчета, които поставени в капсули във вътрешността на вобелерите, балансират уникално всяка примамка и й придават невероятна игра във водата. Същевременно те осигуряват и акустични вълни при трептенията й, които карат хищниците да обезумяват. Милиони привърженици на спиниговия риболов по света постигат феноменални резултати с примамките на Смит в риболова на морски хищници, блек- бас, пъстърви, щуки, распери, костури и кефали.

Назад
Филтри
Сортирай:
На страница по:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по: