Назад  |   Начало  »  SALMO

SALMO

SALMO

Компанията SALMO е създадена през 1991г. по време на големите политически промени обхванали Източна Европа и в частност Полша. Нейни основатели и собственици са Пьотр Пискорски и Радослав Заворски, двама дипломирани ихтиолози и ревностни любители на риболова. Общата им страст към риболова е била и продължава да бъде основен източник на вдъхновение и движеща сила за компанията. Няма друг производител на воблери в света, който опирайки се върху уменията си и любовта към риболова, същевременно е инвестирал и в професионални познания по морска биология.

SALMO с право могат да се гордеят с качеството на изделията, напускащи завода. Всяка примамка е обект на многостепенен качествен контрол и индивидуално тестване. В компанията се изследват нови материали и технологии за производство, в преследване на общата цел: задоволяване на клиентите с продукт от най-високо качество. Не трябва да се забравяа и висококвалифицирания персонал на компанията, благодарение на който 90% от производството преминава през прецизна ръчна изработка. 

Всеки, който поне веднъж е пробвал SALMO, е разбрал, че държи в ръцете си уникална примамка. Това не са обикновени имитации, създадени да задоволяват прищевките на риболовци или колекционери. Воблерите на SALMO притежават магическа сила: продукти въплъщаващи в себе си опита и познанията на дизайнери и изследователи – специалисти по ихтиология. В разработване на новите модели SALMO черпят, също така, обратна информация предоставяна им ежедневно от хиляди риболовци по целия свят. А това няма как да не спомогне допълнително за успеха и добрия прием на една от най-стойностните марки за производство на изкуствени примамки.

Назад
Филтри
Сортирай:
На страница по:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по: