Назад  |   Начало  »  IMA

IMA

IMA

Компанията IMA е една от водещите производители на воблери в Япония. Въпреки факта, че историята й започва през 1998 г., тя успява да спечели не само японския, но и международния пазар.

 

Името на компанията е първите 3 букви от английската дума imagination (въображение). Мотото на компанията е „Винаги използвайте вашето въображение и ще постигнете резултата“. Инженерите на фирмата са не само дипломирани специалисти , но и страстни риболовци. Това позволява на марката толкова бързо да се наложи на пазара на изкуствени примамки, в който стои на едно от челните места.

 

Основната специализация на японската компания IMA са примамките за морски спининг, риболова на бас, като са застъпени и воблерите за пъстървов риболов. В нашите условия добри резултати с тези примамки се постигат и в риболова на щука, костур и распер.

Примамките са оборудвани с изключително здрави тройни куки и халки, а дизайна им е зашеметяващ, за което са се постарали конструкторите във фирмата.

 

 Компания IMA отдавна и твърдо се е утвърдила на японския, американския и европейския пазари, където се препоръчва от международни спортисти, работещи с уникалните примамки за морски риболов, риболов на блек - бас и пъстървови риби.

Назад
Филтри
Сортирай:
На страница по:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по: