Поради отпуск, считано от 09.07.2024 - до 13.07.2024 онлайн магазин "Спининг маркет" приема поръчки, но те ще се изпълняват от дата 15.07.2024 г /понеделник/
Назад  |   Начало  »  DAIWA

DAIWA

DAIWA

Създаването на японската компания Daiwa Seiko Inc е на 26 декември 1945 г в Токио. Основната дейност на Daiwa е разработването, производството, продажбата и ремонта на риболовни принадлежности, примамки, оборудване и аксесоари. През 1955 г. Daiwa започва да развива производството на макари за масово производство, не само за японския пазар, но също и за други страни по света. Още през 1962 г., макарите на Daiwa се превръщат в световно признат стандарт на качество. През 1964 г. започва производството на въдици.

През 1971 г. е създадено дъщерно дружество в Тайван Тайван Daiwa Ltd. Фирмата е специализирана в производството на висококачествени пръчки за японския и американския пазар. С Разработването на асортимент, насочен към европейските рибари през 1977 г., се открива дъщерното дружество Daiwa Sport U.K.

През 1984 г. във Франция е открит търговски клон. През 1990 г. Daiwa Cormoran е основана в Германия. Разработките на Daiwa са уникални и известни днес по целия свят. Редица компании използват патентите на Daiwa в своите продукти. Сред тях: използването на висококачествен карбон и други леки материали за производството на различни продукти, магнитни спирачки на мултипликаторите, мигновен стоп на обратния ход на спининговите макари Infinite Anti-Revers,  система за балансиране на макарите - Gyro Spin, система Twist Buster и много други новаторски решения. През 2002 г. се въвежда уникалната технология на Digigar за прецизно производство на зъбчати предавки с най-висока точност. Благодарение на което ефективността и чувствителността на предавките се увеличават. Създадена е изцяло нова сплав Air-Metall която намалява теглото на макарите с 30%. Тя осигурява и абсолютно твърда връзка на всички компоненти в системите на макарите. Използвайки в дизайна на въдиците на Solid Power Slim, Tubular Power Slim, и Magnum Taper, Daiwa създава широка гама с високо качество на пръчките в различни ценови диапазони. При производството на пръчки се използва уникална марка карбон HVF с висока плътност и SVF с ултра висока плътност. В резултат на това въдиците получават зашеметяваща здравина и мощ, теглото им се намалява и придобиват най-висока чувствителност и оптимален строй. Към днешна дата Daiwa има повече от 15 завода, разположени в различни страни по света, в Япония, Китай, Корея, Тайланд, Шотландия. В същото време диапазонът на Daiwa се актуализира най-малко с 50% годишно!

Огромния асортимент в каталозите на Дайва, авторските разработки на водещи експерти, революционната концепция и технологиите и зашеметяващото качество на предавките на макарите дават световна слава на Дайва и предизвикват истинската любов в сърцата на милиони риболовци по света.

Назад
Филтри
Сортирай:
На страница по:
По уместност
По уместностАзбучно A → ЯАзбучно Я → АЦена 0 → 9Цена 9 → 0
На страница по: