Назад  |   Начало  »  За Нас

За Нас

 

Сайтът spinning-market.com се стреми да достави на своите клиенти най-доброто в спининг оборудването, както за морски спининг риболов, така и за всички видове хищни риби, които се ловят в реките и язовирите. Тук ще намерите перфектните оферти за подходящите въдици, макари, влакна и примамки за Вашия риболов. Всички стоки с обявени цени в магазина са налични в склада ни. Нашият онлайн риболовен магазин се актуалицира всеки ден и се стреми да Ви предложи разнообразна и полезна информация за продуктите. Ние Ви осигуряваме добро обслужване и качествени риболовни принадлежности на достъпни цени.

Спининг маркет е вносител на японските воблери Zip Baits, Мegabass, ROB, Bassday, OSP, IMA и Pontoon 21.

 

Предлаганите продукти в магазина са подбрани и тествани лично от Стефан Минчев, който е  посветил времето и енергията си на спининг риболова, и е едно от най-известните имена в областта, както у нас, така и в чужбина. Той е автор на няколко книги и над 250 статии за спининг риболов, национален състезател с отбора на България от 2005 до 2012 г, участник в 5 Световни първенства по спининг риболов на пъстърва и носител на 2 бронзови медала от тях. Взема участие в продължение на 9 години в републиканското първенство по спининг риболов на пъстърва и е с много призови места, както индивидуално, така и отборно. Също така е осемкратен шампион на "Спининг лига Брадър"  в периода 2005 – 2018 г. Председател е на неправителствената организация в обществена полза - Сдружение „Спининг клуб Стари видри“ от 2003 г до настоящия момент.

Вие можете да се възползвате от опита и професионалните съвети на Стефан Минчев, при избора си на принадлежности за риболов с изкуствени примамки. Заповядайте в нашата Фейсбук страница: Spinning Market, където можете да общувате, да черпите опит и да получите компетентна информация.

Коментари За Нас