Назад  |   Начало  »  За Нас

За Нас

 

spinning-market.com се стреми да достави на своите клиенти най-доброто в спининг оборудването, както за морски риболов, така и за всички видове хищни риби, които се ловят в реките и язовирите. Тук ще намерите перфектните оферти за подходящите въдици, макари, влакна и примамки за Вашия риболов. Всички стоки с обявени цени в магазина са налични в склада ни.

Предлаганите продукти са подбрани и тествани лично от Стефан Минчев, който е  посветил времето и енергията си на спининг риболова, и е едно от най-известните имена в областта, както у нас, така и в чужбина. Той е автор на няколко книги и над 230 статии за спининг риболов, национален състезател с отбора на България от 2005 до 2011 г, участник в 5 Световни първенства по спининг и носител на 2 бронзови медала от тях. Също така е осемкратен шампион на "Спининг лигата" на България в периода 2005 – 2018 г. Председател е на неправителствената организация в обществена полза - Сдружение „Спининг клуб Стари видри“ от 2003 г до настоящия момент.

Вие можете да се възползвате от неговия опит и професионални съвети при избора си на принадлежности за риболов с изкуствени примамки. Заповядайте в нашата Фейсбук страница: Spinning Market, където можете да общувате, да черпите опит и да получите компетентна информация.

Коментари За Нас