Назад  |   Начало  »  Примамки  »  Воблери  »  Zip Baits  »  Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016

Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016

Назад
Арт.№: 8546 Добави в любими
33.90 лв
бр
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 234 180 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016

Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016

Made In Japan

Типични представители на клас Shad, японските воблери от серията Khamsin са разработени предимно за улов на бяла риба, сом, щука, едър костур и бас. Едва по-късно, след като лових с тях в сладка вода, започнах да ги използвам и за морски спининг, където улових доста лавраци, паламуди и едри сафриди /кокали/. Тези воблери показаха за мен изключителни работни качества, сред много от хищните обитатели на подводния свят.

Те се отличават с оригиналната форма на тялото, напомняща най-вече на вид "измършавяла каракуда". Воблер, с характерна гърбица, той е  сплескан отстрани. Подобно на повечето ZipBaits, воблерите Khamsin са оборудвани с патентованата Super High Balanced System Mag Drive с включена волфрамова тежест MZ-19. Благодарение на това се осигурява отлична дистанция на замятане и идеално балансиране на воблера във водата. Воденето е с разнообразни анимационни техники - равномерно, равномерно с къси или по-дълги паузи.

Воблерите Khamsin се отличават с дълбочината на гмуркане. Моделите с плитки лопатки (SR), предназначени за работа на плитки участъци, могат успешно да се използват както при равномерно водене, така и при водене със спирания (спиране и тръгване), а също така реагират добре на не много агресивно подръпване /туич/, привличайки вниманието преди всичко на бяла риба, големи костури и щуки. 

Ревюто на воблера е на Стефан Минчев.

Коментари за Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016

Свързани продукти

Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016 Воблер Zip Baits Khamsin SR - 70 мм SP - цвят AGZ016
33.90 лв