Назад  |   Начало  »  Примамки  »  Воблери  »  Zip Baits  »  Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313

Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313

Назад
Арт.№: 8550 Добави в любими
32.90 лв
бр
Бърза поръчка без регистрация! В наличност с доставка до 3 работни дни За поръчки: 0878 234 180 Направи запитване ›
Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки

Инфо за Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313

Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313

Made In Japan

Типични представители на клас Shad, японските воблери от серията Khamsin са разработени предимно за улов на речен кефал, бяла риба, щука, едър костур и бас. Едва по-късно, след като лових с тях в бързи и умерени течения намного реки започнах да ги използвам и за пъстървов и расперски риболов. През годините улових много пъстърви и неголеми распери /до 2кг/ с тях. Тези воблери се превърнаха в едни от любимете ми примамки,които нося винаги в куиите си.

Тези воблери се отличават с оригиналната форма на тялото, напомняща най-вече на вид малка червеноперка. Воблер, с характерна гърбица, той е  сплескан отстрани. Подобно на повечето ZipBaits, воблерите Khamsin са оборудвани с патентованата Super High Balanced System Mag Drive с включена волфрамова тежест MZ-19. Благодарение на това се осигурява отлична дистанция на замятане и идеално балансиране на воблера във водата. Воденето е с разнообразни анимационни техники - равномерно, равномерно с къси или по-дълги паузи.

Воблерите Khamsin SR - SP - 50 мм се отличават с дълбочината на гмуркане от 0.5 м - до 1 метър.Моделите с плитки лопатки (SR), предназначени за работа на плитки участъци, могат успешно да се използват както при равномерно водене, така и при водене със спирания (спиране и тръгване), а също така реагират добре на не много агресивно подръпване /туич/, привличайки вниманието преди всичко на бяла риба, големи костури и щуки, а както споменах по-горе и распери, и пъстърви. 

Ревюто на воблера е на Стефан Минчев.

Коментари за Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313

Свързани продукти

Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313 Воблер Zip Baits Khamsin Jr. SR - 50 мм SP - цвят 313
32.90 лв